Anunțul privind Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor

Anunțul privind Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor

 

Maib are plăcerea de a anunța că Adunarea Generală Extraordinară a Acționarilor (AGEA) a BC "MAIB" S.A. va avea loc miercuri, 14 decembrie 2022, la ora 11:00, la Capitoles Park, strada Melestiu nr. 13a, Chișinău. AGEA va avea loc în persoană.

Înregistrarea participanților la AGA se va face de către Comitetul de Înregistrare la data AGA, în clădirea Capitoles Park, la următoarea adresă: strada Melestiu 13a, Chișinău,între orele 8:30 și 10:30 în data de 14 decembrie 2022

Pentru a participa la AGEA, acționarii trebuie să prezinte un act de identitate la Comisia de înregistrare, iar reprezentantul acționarilor trebuie să prezinte suplimentar documentele de împuternicire (extrasul din Registrul de stat al persoanelor juridice sau împuternicirea legalizată, după caz).

Ordinea de zi a Adunării generale extraordinare a acționarilor băncii este cea prezentată mai jos:

  1. Distribuirea profitului anual al Băncii, inclusiv plata dividendelor pentru anul 2021.
  2. Aprobarea modificărilor propuse la regulamentul Consiliului de Supraveghere.
  3. Propunerea de divizare a acțiunilor.
  4. Aprobarea propunerilor de modificare a statutului maib.
  5. Aprobarea propusă pentru a permite ca acțiunile maib să fie cotate pe o piață bursieră din străinătate.

Acționarii pot avea acces la toate materialele privind ordinea de zi a Adunării generale ordinare anuale a acționarilor, la Departamentul Investiții Corporative (etajul 1, Sala de ședințe, str. Сolumna 104/1, mun. Chișinău), începând cu data de 05.12.2022, între orele 9:00 și 16:00. Suplimentar, Banca va divulga materialele pe pagina oficială a Băncii www.maib.md, la rubrica Publicarea informației/Publicarea informației de către emitenții de valori mobiliare/Informația privind adunările generale ale acționarilor băncii./Materiale pentru ordinea de zi a adunărilor generale ale acționarilor. Toate materialele de pe ordinea de zi vor fi publicate în conformitate cu cerințele și în limita specificată de legislația în vigoare.

 

Contactați echipa de organizare a AGEA

 

Marcel Lazăr

Email: Marcel.lazar@maib.md

Telefon: +373 22 303 615, +373 22 303 618



Contacte Relații cu Investitori
 

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați: IR@maib.md sau prin telefon la +373 68 403 477 sau vizitați site-ul nostru ir.maib.md