Conducerea Maib va urma programul de Dezvoltare a Leadershipului oferit de Stanford GSB

Maib are plăcerea de a anunța că a semnat un acord cu Stanford Graduate School of Business Executive Education pentru a dezvolta până la 60 de manageri de top și middle manageri maib.

Lansat în octombrie, programul va fi o călătorie de învățare online de trei luni, axată pe strategie, leadership și cultură organizațională. "Profesorii de la Stanford GSB sunt entuziasmați și dedicați să îi ajute pe liderii maib să învețe despre conducerea strategică și despre conducerea schimbărilor culturale organizaționale. Este o onoare să lucrăm cu un grup atât de impresionant de cursanți", a declarat Sarah Soule, director al facultății programului, The Morgridge Professor of Organizational Behavior și Senior Associate Dean for Academic Affairs.

Programul va expune conducerea maib la idei noi, va pune la îndoială gândirea convențională și va sprijini liderii într-o călătorie de învățare practică și colaborativă care va promova o comunitate de învățare durabilă și o nouă practică de leadership la maib. 

Subiectele cheie ale programului vor include:

  • Leadership Strategic
  • Conducerea Schimbării Culturii Organizaționale
  • Proiectarea Organizațiilor pentru Creativitate și Inovare
  • Extinderea Excelenței prin Talente și Cultură

"Suntem foarte încântați să începem această călătorie de dezvoltare a leadership-ului cu Stanford Graduate School of Business. Va fi o experiență cu adevărat unică și interesantă pentru echipa maib să se înscrie pentru prima dată în regiune într-un astfel de program, pentru a avea acces la gândire și educație de ultimă oră. Sunt foarte încrezător că va spori capacitățile de conducere și organizatorice ale echipei noastre, va contribui la consolidarea spiritului de echipă și va alinia aspirațiile la toate nivelurile, astfel încât să continuăm să implementăm abordări inovatoare și să depășim așteptările clienților noștri. Aș dori să mulțumesc facultății Stanford GSB pentru sprijin și echipei maib pentru angajamentul său față de învățare și inovare", a declarat Giorgi Shagidze, CEO al maib.

Despre Stanford Graduate School of Business Executive Education:

Stanford Graduate School of Business Executive Education oferă anual peste 100 de cursuri de scurtă durată și programe de certificare prin programul său Stanford Executive Education. Programele Executive Education se adresează managerilor și directorilor executivi care doresc să își îmbunătățească abilitățile de conducere, să acopere lacunele de cunoștințe și să inoveze în cadrul organizațiilor lor. Aceste programe implică liderii într-o experiență academică extrem de imersivă, bazată pe cercetare, condusă de aceeași cadre didactice de rang înalt care predau în cadrul programelor de doi ani MBA și de un an MSx.

Despre maib

Maib este cea mai mare bancă din Republica Moldova, cu o cotă de 32,7% din depozite și 35,5% din creditele întregului sistem bancar la sfârșitul primului semestru al anului 2022. Banca are o importanță sistemică și deservește aproape o treime din populația țării. Din 2018, cel mai mare acționar al maib este un consorțiu, din care fac parte Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare (BERD), Invalda INVL, un grup lider în gestionarea activelor din statele baltice și Horizon Capital, un fond de investiții privat axat pe piețele emergente din Europa.


Evenimente viitoare pentru investitori

13 septembrie 2022 - Adunarea generală anuală a acționarilor

15 septembrie 2022 - WOOD&Co. Frontier Investor Days la București


Contactați relațiile cu investitorii

Pentru întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați: IR@maib.md sau prin telefon la +373 68 403 477 sau vizitați site-ul nostru ir.maib.md